Om mig

Som coach och handledare har jag erfarenhet av att arbeta med rekrytering, stöd och matchning, arbetsmarknadskurser och undervisning. Jag har även arbetat en del med marknadsföring.  Vid sidan av hjälper jag Esperantoscenen att nå ut till allmänheten. En mycket fin scen för teater, musik och litteratur.

Oftast har jag en kamera med mig, för att fånga ett motiv eller två. Idéutbyte och samhällsfrågor har alltid intresserat mig. Från lärarutbildningen till kurserna i idéhistoria, psykologi, statsvetenskap samt ledarskap och ledarutveckling. Mitt engagemang i Republikanska föreningen och andra intresseorganisationer har lärt mig kommunikation och verksamhetsutveckling i praktiken.

Jag är alltid nyfiken på nya utmaningar. Du får gärna kontakta mig.

Klicka på bilden för att se min Linkedin-profil.